Doetebol - Doetebol is een belevingstuin met robuuste speelnatuur waar kinderen met natuurlijke materialen kunnen spelen en wijkbewoners elkaar ontmoeten.

Doetebol is een belevingspark in Doetinchem met robuuste speelnatuur waar kinderen met natuurlijke materialen spelen en wijkbewoners elkaar ontmoeten.

Doetebol is een belevingspark in de wijk Schöneveld (zuid) in Doetinchem. Ontstaan vanuit een buurtinitiatief ingediend bij de gemeente. Het park wordt momenteel gerealiseerd naar ideeën van basisschool kinderen en bewoners uit de buurt.Gefaciliteerd en met startkapitaal van de gemeente Doetinchem. Een park waarin ruige natuur de basis is, waarin kinderen met losse, natuurlijke materialen kunnen spelen en ontdekken. Maar ook een plek waar volwassenen en ouderen uit de wijk kunnen wandelen, uitrusten en elkaar ontmoeten. Een plek om je uit te leven en om te genieten.

Groen doet goed, dat geldt voor iedereen. Iedereen is dan ook van harte welkom!

wat is doetebol

Waar vind je Doetebol?

Doetebol ligt tussen de Zuivelweg en de nieuw aangelegde Oostelijke Randweg in Doetinchem. De ingang, bij het speelbos, ligt aan het fietspad ter hoogte van de Holterweg, splitsing Zuivelweg en Spoorstraat. Het park loopt evenwijdig aan het fietspad Doetinchem-Zelhem en eindigt ter hoogte van de afslag naar de Willem Dreeslaan.

doetebol